Projecten buitenland

Altijd al een bouwkavel willen kopen in het zonnige Spanje? IeVeMa Beheer B.V. verkoopt twee verschillende bouwkavels dichtbij Althea Hills. Exclusieve bouwkavel te koop inclusief bouwvergunning. Heb je vragen over een van deze projecten, neem dan gerust contact met ons op.

IeVeMa Beheer B.V. ontwikkelt deze prachtige villa en is gelegen op Altea Hills, een premium woonresort dicht bij de Middellandse Zee kustlijn. De locatie wordt gekenmerkt door enorme groene ruimten, bosgebieden en pijnbomen, het de meest prachtige open uitzicht op zee. Op minder dan 15 minuten rijden van Calpe / Moraira of Bendidorm. Dit gebied combineert het rustige gevoel van een vissersdorp als Altea met de culturele evenementen die de grote steden bieden. Het gebied is omringd met golfbanen, tennisbanen, wandelpaden en watersportclubs. De villa ligt in het Altea Hills resort en geniet van 24-uurs beveiliging dicht bij de Middellandse Zee kustlijn. Altea Hills heeft een hotel, bars, restaurants en ligt op steenworp afstand van de mooie stad Altea en heeft gemakkelijke toegang tot de snelweg.


De tweede villa, Isabelle; wordt uit de rots geboren.  Als ware het een privé eiland met een onbelemmerd en spectaculair uitzicht op de baai van Altea Hills omgeven door prachtige natuur. Gekozen is voor intimiteit boven alles. Zorgvuldige geselecteerde materialen zorgen voor een balans tussen exterieur en interieur.  De warmte van de houten elementen in combinatie met de fluweelzachte textuur van het steen en het stoere corten staal creëren een natuurlijke, moderne en luxueuze beleving.  Met terrassen op twee niveaus is er altijd een plekje in en uit de zon.  De infinty pool biedt een uitzicht verder dan de horizon. Villa Isabelle: een eiland op een bergtop!